Home Ukategorisert 10 grunner til å slutte og drikke alkohol. Kjenner du noen som...

10 grunner til å slutte og drikke alkohol. Kjenner du noen som aldri bør drikke igjen?

De fleste av oss har vel sagt at vi aldri noen gang skal drikke igjen når vi våkner opp søndagsmorgen med kvalme og hodepine. Men fordelene med å kutte all alkohol er faktisk mange.

1. Du husker faktisk hva du har gjort. Dette skal ikke undervurderes. Om du for eksempel tar med deg en random type igjen og blir gravid, så husker du navnet hans. Noe som må sees på som en fordel.

2. Ingen dagen derpå. En større forklaring på dette trenges vel ikke? Tenk å våkne opp frisk og rask uten fyllenerver.

3. Du sparer sykt med penger. Å være konge på byen en kveld koster fort en dagslønn eller tre..

4. De problemene du har når du er edru er faktisk ekte problemer. Hva mener jeg med dette? Jo, folk har en tendens til å lage problem og drama når de er beruset. Du sier dumme ting, krangler med folk og griner for ingenting om du er jente. Så «no more drama».

5. Du får et bedre immunsystem og kroppen din vil takke deg. Du har mindre risiko for lever eller nyresvikt. I tillegg kommer uttrykket ølmage fra noe som har med inntak av alkohol å gjøre.
[advertisement]
6. Du har større sjanse for å beholde vennene dine. Som sagt, du lager mindre drama. Slenger mindre dritt om folk, kliner ikke med dama til kompisen og så videre. Med andre ord du blir en bedre person og slipper så mye stress i livet fordi du må tenke på at du har vært en idiot.

7. Det er faktisk interessant å gå ut edru. Du fremstår mer reflektert og interessant og oftest får man en mer meningsfull samtale med folk man møter. Så eventuelle hookups man mister sent på kvelden fikser man på facebookchaten dagen etter. I tillegg slipper man å rote seg borti personer i fylla man aldri hadde funnet på å fikle med i edru tilstand.

8. Du vil se hvem som er dine egentlig venner. Folk du kun drikker med er ikke alltid dine nærmeste venner, og da vil man sette mer pris og bli bedre kjent med de som faktisk er det. Anbefales.

9. Man kan ha det gøy uten alkohol uten å påstå at «Jesus er min rus». Ikke at det er noe galt i det. Men livet er oftest best når man får med seg hva man opplever.

10. Du vil se bedre ut. Med tanke på hvor mange overfladiske lesere vi har, så må dette telle mye. All forskning er enige om at alkohol fremskynder aldringsprosessen. I tillegg blir du feit av å drikke, så samlet sett vil du se ut som en gresk gud sammenlignet med fyllekompisene dine om du slutter. Så her er det bare å legge flasken på hylla å vente på modelloppdragene!

Must Read

Dette skjer med kroppen din om du drikker en liten boks med Redbull…og det varer i 12 dager

Vi vet alle at Redbull gir deg vinger. Men det er ikke det eneste det gir deg, i følge en del forskere. Sånn i...

Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger dine indre organer

Om du er skikkelig blakk, og er villig til å risikere livet, så er kanskje å selge dine indre organer noe for deg. Eller kanskje...

NASA betaler 140 000 kr til personer som kan ligge i sengen i tre måneder. Kjenner du noen som passer til jobben?

NASA søker etter personer som kan simulere hvordan det er å ligge i sengen i tre måneder. Grunnen er å teste hvordan astronauter reagerer...

Donerer penger til truede hvalarter for hver voksenfilm du ser. Kjenner du noen kan berge hele hvalbestanden alene?

De hyggelige folkene i verdens mest populære voksenfilmside skal nå sette alle krefter inn på å berge hvalbestanden. De er bekymret for utviklingen for en...

Dette armbåndet gir deg og vennene dine beskjed om når du er blitt for full. Kjenner du noen som trenger dette?

Vive bracelet var en av året sensasjoner under Microsoft Research Faculty Summit Design Expo. Armbåndet gjør det lettere å styre alkoholinntaket og dermed unngår man...