Home Ukategorisert 10 politimenn forteller: Slik slipper du unna fartsbot!

10 politimenn forteller: Slik slipper du unna fartsbot!

På nettstedet Askreddit har 10 politimenn fortalt hvordan man best skal slippe unna en fartsbot. Når uhellet først er ute, så er gode råd dyre. Men det er ikke alltid slik man tror. Bestikkelser fungerer faktisk ikke, blir det opplyst.

1. Ikke flørt eller vis puppene. I USA er det faktisk vanlig at folk prøver seg på dette, i følge politimennene. Men det er altså forgjeves.

2. Ikke prøv å bestikk politiet når du får bot. Dette blir tatt ille opp, og om du ligger på vippen så får du gjerne en enda høyere bot.

3. Ikke oppfør deg som en drittsekk. Har du kjørt for fort og i tillegg ikke har med deg sertifikatet, så slipper du trolig boten for å glemme sertifikat om du oppfører deg hyggelig.

4. Ikke kom med mange sprø unnskyldninger om at bestemoren din ligger på sykehuset eller at kona di holder på å føde. De som gir deg bot bryr seg neppe.

5. Dette er viktig. Ikke innrøm skyld. Om du blir stoppet av en politibil med bare en person, så kan vedkommende faktisk ikke gi deg bot om du nekter å skriver under på forelegget. De må ha to personer/vitner på forseelsen. Så det går an å nekte eller spille dum i slike situasjoner.

6. Spør om forseelsen er såpass liten at det er nok med en advarsel. Ligger du i grenseland, så kan du være heldig.

7. Ikke bli sur eller oppfør deg truende. Dette sier seg selv.

8. Ikke kjør en mistenkelig bil. Altså, kjører du et gammelt vrak, så er det mye lettere å bli stoppet enn om du kjører en vanlig bil. Så før du kjøper en gammel Van, så bør du kanskje tenke deg om.

Must Read

Dette skjer med kroppen din om du drikker en liten boks med Redbull…og det varer i 12 dager

Vi vet alle at Redbull gir deg vinger. Men det er ikke det eneste det gir deg, i følge en del forskere. Sånn i...

Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger dine indre organer

Om du er skikkelig blakk, og er villig til å risikere livet, så er kanskje å selge dine indre organer noe for deg. Eller kanskje...

NASA betaler 140 000 kr til personer som kan ligge i sengen i tre måneder. Kjenner du noen som passer til jobben?

NASA søker etter personer som kan simulere hvordan det er å ligge i sengen i tre måneder. Grunnen er å teste hvordan astronauter reagerer...

Donerer penger til truede hvalarter for hver voksenfilm du ser. Kjenner du noen kan berge hele hvalbestanden alene?

De hyggelige folkene i verdens mest populære voksenfilmside skal nå sette alle krefter inn på å berge hvalbestanden. De er bekymret for utviklingen for en...

Dette armbåndet gir deg og vennene dine beskjed om når du er blitt for full. Kjenner du noen som trenger dette?

Vive bracelet var en av året sensasjoner under Microsoft Research Faculty Summit Design Expo. Armbåndet gjør det lettere å styre alkoholinntaket og dermed unngår man...