Home Ukategorisert 10 tegn på at du har et alkoholproblem

10 tegn på at du har et alkoholproblem

Endrer oppførselen din seg betraktelig etter noen drinker på uteplassen? Her er tegnene på alkoholen påvirker livet ditt negativt og gjør deg til en meningsløs person. Kjenner du deg igjen eller minner dette deg om noen du kjenner?
drita

1. Du husker ikke hvordan du kom deg til uteplassen. Og du finner ikke igjen folkene du kom sammen med. Hvorfor er du plutselig alene på en bar du aldri har sett før?

2. Du prøver å stikke av fra dørvakten som har sagt du må forlate utestedet på grunn av høy promille. «Jeg skal bare ha en drink til så skal jeg gå hjem…»

3. «Jeg er ganske sikker på at jeg kan splitte det paret der. Jeg er jo mye penere og hyggeligere. Gi meg et par drinker til så skal jeg vise deg.»

4. Etter at du kom til baren og promillen steg rask ble du bestevenner med en person med ridestøvler og cowboyhatt.

5. Du blir billigere og billigere til senere det blir på kvelden. Alle har sjans på deg. Vi snakker ikke ølbriller, men brennevinsbriller…lykke til når du våkner i morgen.

6. Du falt nettopp baklengs ned trappa. Uten at du synes det er spesielt flaut. Bare slik du vet det. Det et ganske flaut..
[advertisement]
7. Du knuste nettopp mobilen din. Typisk din uflaks..

8. Du mener at alle rundt deg er en idiot. Unntatt du selvsagt..du er i storform.

9. Du begynner å diskutere religion eller politikk på vorspiel. Det er alltid en sikker vinner som gjør deg ekstra populær.

10. Du bestilte nettopp en drink som heter «mystery shot». Spiller jo ingen rolle. Du kjenner ikke hvordan den smaker lenger uansett. Du blir ellers ekstra rik når du er full. «Jeg har lagt kortet i baren..bare bestill på meg».

Minner dette deg om deg selv eller en av dine venner?

[fb_bar_share]
[fb_like_page]

Must Read

Dette skjer med kroppen din om du drikker en liten boks med Redbull…og det varer i 12 dager

Vi vet alle at Redbull gir deg vinger. Men det er ikke det eneste det gir deg, i følge en del forskere. Sånn i...

Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger dine indre organer

Om du er skikkelig blakk, og er villig til å risikere livet, så er kanskje å selge dine indre organer noe for deg. Eller kanskje...

NASA betaler 140 000 kr til personer som kan ligge i sengen i tre måneder. Kjenner du noen som passer til jobben?

NASA søker etter personer som kan simulere hvordan det er å ligge i sengen i tre måneder. Grunnen er å teste hvordan astronauter reagerer...

Donerer penger til truede hvalarter for hver voksenfilm du ser. Kjenner du noen kan berge hele hvalbestanden alene?

De hyggelige folkene i verdens mest populære voksenfilmside skal nå sette alle krefter inn på å berge hvalbestanden. De er bekymret for utviklingen for en...

Dette armbåndet gir deg og vennene dine beskjed om når du er blitt for full. Kjenner du noen som trenger dette?

Vive bracelet var en av året sensasjoner under Microsoft Research Faculty Summit Design Expo. Armbåndet gjør det lettere å styre alkoholinntaket og dermed unngår man...