Home Nyttige tips Her finner du Wifi-passord for gratis internett på alle flyplasser i verden!

Her finner du Wifi-passord for gratis internett på alle flyplasser i verden!

Ofte kan det være greit å spare litt penger ved å bruke wifi-nettverk på flyplasser og lignende når man er ute å reiser.

Men de fleste flyplasser har laget betalingsløsninger på internett-nettverkene sine. Derfor kan det være greit å vite passordene på de andre tilgjengelige nettverkene som finnes på flyplassene. For det er ofte ganske mange. Denne oversikten gir også informasjon om hvor man bør sitte og hvor det er best dekning. I tillegg oppdateres oversikten daglig, slik at det som finnes her skal fungere uansett om det blir gjort endringer.

Gå til neste side for å se oversikten, og bookmark gjerne denne artikkelen slik du har den tilgjengelig til du skal ut å reise!

Denne oversikten er alltid oppdatert, og for de som er mye ute på reise så er dette uvurderlig. Da kan man streame filmer på Netflix eller jobbe effektivt mens man venter på flyplassen.

Ofte er det ikke så veldig mange underholdningstilbud, så det er greit å kunne gjøre ventetiden best mulig. Sett gjerne et bokmerke på denne siden, slik at du har den til du skal ut å reise!