Home Morsom Island betaler 50 000 kr til utlendinger som gifter seg med islandske...

Island betaler 50 000 kr til utlendinger som gifter seg med islandske kvinner

I følge flere nyhetskilder på internett har underskuddet på menn hos broderfolket nå blitt så stort at myndighetene setter inn tiltak for å sikre at den nåværende befolkningen på i overkant av 300 000 personer ikke krymper.

Tallene som blir opplyst er at det bare er 974 menn per 1000 kvinner. Og dette skaper problemer for reproduksjonen i befolkningen. Nå finnes det jo mange måter å fikse dette på. I dyrenes rike hadde jo den sterkeste fått retten til å befrukte alle. Men i et moderne samfunn er ikke dette et alternativ.

Så derfor har myndighetene altså gått ut med tilbudet på rundt 50 000 kr for utlendinger som gifter seg med jenter fra Island, følge kildene på internett altså. Og når det står på internett må det vel være sant?

Når man ser bilder av jenter fra Island, så burde det kanskje heller være slik at man betalte for å få date dem, men det er jo en annen side av saken. I følge kildene på internett, så er det i alle fall slik at det utbetales 50 000 kr til de utenlandske mennene som gifter seg på sagaøya.

icelandwomen

En ferie på Island burde jo friste de fleste uansett. Så det er vel bare å gamble på at dette er informasjon som stemmer og bestille flybillett. Uansett så er det behagelig med varme kilder og slike ting, så nedsiden er begrenset.

LES OGSÅ: Psykolog – Mødre bør reise på aleneferie oftere mens partneren passer barna

Nå skal det sies at ikke alle kilder for nyheten er like troverdige. Første gang historien kom frem så var det i en afrikansk avis. Så vi tar ikke noe ansvar for at du får 50 000 kr for å gifte deg med en islandsk kvinne. Men det er kan jo hende det finnes andre fordeler som til dømes vakre barn.

Men når det står på internett så må det vel være sant?;)