HomeReiseKunne du tenke deg massasjekurs eller hudpleieutdanning? Det kan du gjøre på...

Kunne du tenke deg massasjekurs eller hudpleieutdanning? Det kan du gjøre på Gran Canaria!

Er du blant dem som trenger noe nytt å gjøre? Kanskje du har brent deg fast i det du nå holder på med? Jeg har sett nærmere på hvor man kan ta kurs innenfor massasje og hudpleie. 

For min egen del så har jeg alltid tenkt at dersom jeg skulle finne noe helt nytt å gjøre, om jeg skulle kurse meg eller ta utdanning innenfor noe nytt, så skulle det vært på et sted med varme.

Og da må man naturligvis ut av landets grenser. For å få en oversikt på hva som finnes der ute så begynner man å google. Og et spennende alternativ til noe helt nytt fant jeg på Gran Canaria. Her drives nemlig den skandinaviske Massage & Spaskolan.

Det høres unektelig forlokkende ut å ta en utdannelse eller kurs på et solfylt sted, med instruktører som behersker norsk. Jeg har sett på de ulike kursene man kan ta på denne skolen.

Massasjekurs 

Å lære seg ny kunnskap er alltid givende. Og et massasjekurs vil man kunne ha stor nytteverdi av. Enten man ønsker å jobbe som massør eller man bare ønsker å tilegne seg kunnskap som kan benyttes på å hjelpe venner og familie.

Hos Massage & Spaskolan Gran Canaria kan man ta et intensivt massasjekurs. Det består av nesten utelukkende praktisk innhold og går over to dager.

Visste du at ordet «massasje» stammer fra det arabiske ordet «mass»; å berøre, og/eller det greske ordet «massein»; å kna? Og kunsten å massere slik man kjenner det i dag kan dateres tilbake til 1800-tallet. Dette ifølge Norges Massasjeforbund.

Massasjekurs
Massasje kan enten brukes for å bli massør, eller som en nyttig kunnskap for familie og venner.

Man vil gjennom dette kurset lære det mest grunnleggende om massasje. Det kunne jo vært en perfekt overraskelse til din bedre halvdel? Jeg vet i hvert fall om en her hjemme som hadde blitt glad om jeg lærte meg skikkelig massasje!

Den eneste forutsetningen for å delta på kurset er at man er to personer som melder seg på samtidig. Kurslokalene finner man i San Agustín sentrum.

Hudpleie 

Det neste jeg har sett på som også tilbys ved Massage & Spaskolan Gran Canaria er hudpleie utdanning.

Også dette kurset er kort og intensivt og fører til utdannelse som spaterapeut. I løpet av ti dager lærer man seg et nytt yrke, som kan være både givende, variert og nyttig. Som spaterapeut jobber man alltid med mennesker, noe som virker givende for de fleste.

Gjennom kurset får man blant annet opplæring i etikk, moral og hygiene. Ifølge Massage & Spaskolan lærer man også blant annet hvordan man utøver spamassasje, ansiktsbehandling, ansiktsmassasje, bodyscrub og spamanikyr.

Skandinavisk skole

Det som er verdt å merke seg med alle kursene til Massage & Spaskolan er at det er en skandinavisk skole med skandinaviske lærere. Språk er altså ingen hindrer. Kursene deres er lagt opp slik at man har faste kursdatoer å velge i, men skolen tilpasser også datoene etter når du har mulighet til å ta kurset.

For mange av elevene som tar kurs her vil det være aktuelt å få jobbe på skolen etter endt utdanning.

Så hva venter du på? For deg som ønsker å ta et interessant massasjekurs eller begynne på en utdannelse innenfor hudpleie så virker det forlokkende å kunne gjøre det i varme omgivelser på Gran Canaria. 

spot_img
spot_img
spot_img