Home Morsom NASA betaler 140 000 kr til personer som kan ligge i sengen...

NASA betaler 140 000 kr til personer som kan ligge i sengen i tre måneder. Kjenner du noen som passer til jobben?

NASA søker etter personer som kan simulere hvordan det er å ligge i sengen i tre måneder. Grunnen er å teste hvordan astronauter reagerer på å måtte ligge på lange reiser i verdensrommet.

I jobbutlysningen  skriver NASA at de søker etter Relaxonauter. Så dette kan jo være drømmejobben for personer som liker å ligge i sengen å slappe av.

Du må ha mulighet til å reise til USA og oppholde deg der i tre måneder for jobben. Det er ellers ett par ting som kan gjøre denne jobben litt mindre behagelig enn man hadde tenkt i utgangspunktet.

Her er linken til NASA sine websider med søknadsskjema og den fullstendige jobbutlysningen. Det er et ganske interessant prosjekt om man ser på det på rett måte. Her søker du på jobben.

Ett par bakdeler følger med jobben. Du må mellom annet bruke sengepanne når du må på do, og du får ikke lov å reise deg. Det kan være litt ubehagelig over tid vil jeg anta. Videre må du regne med stort muskelsvinn, og risiko for at du må lære deg å gå igjen når prosjektet er ferdig.

Men ellers er jo dette bare å søke, og legge seg nedpå.

Kjøp bitcoins med paypal og/eller visa