Home Morsom Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger dine indre...

Veldig blakk? Så mye penger får du om du selger dine indre organer

Om du er skikkelig blakk, har gjeldsproblemer og er villig til å risikere livet, så er kanskje å selge dine indre organer noe for deg.

Eller kanskje ikke..men om du er nysgjerrig på hva kroppen din er verdt på det illegale markedet for indre organer, så kan du se prislisten i denne artikkelen.

Her er et lite sammendrag:
Om du er lei av livet, og er villig til å selge hjertet ditt, så er prisen du kan får cirka 6.5 millioner kroner. Bare synd at du ikke får bruke pengene selv..

Om du selger lungene dine, så kan du cashe inn rundt 3 millioner kroner. Vi advarer mot å prøve dette uten å konsultere med en lege først.

Om du selger en nyre, så får du cirka 1.5 millioner kroner. Dette er faktisk mulig å gjennomføre uten at det medfører døden. Men om du planlegger en usunn livsstil eller å bli alkoholiker, så er dette muligens en dårlig ide. Men har man brukt opp studielånet, så kan man være villig til å prøve det meste..

Har du en sunn lever etter å ikke ha vært ute på byen på et par helger? Da anbefaler vi deg å gå til neste side for å se hva denne kan være verdt. Det går faktisk an å beholde halve selv og overleve, så her er det penger å hente!

Som sagt, vi advarer å gjøre dette uten å konsultere med en lege som har et ekte legekontor og diplom på veggen før du gjennomfører dette.

Om man har en forholdsvis sunn lever, så kan du cashe inn et greit beløp, rundt 1.5 millioner kroner. Det er også mulig å selge deler av en lever. Dette har vi ikke funnet noen pris på. Men også dette kan du faktisk overleve. Så her er det bare å kjøre på, konsekvensene kan man ta i etterkant.

Eventuelt kan man følge sparetipsene til Zarahs blogg.

Uansett, her er prislisten:
organ